Home - Bitcoin - Någon placerade bara en massiv 18 miljoner BTC-köporder för att förhindra att Bitcoin kraschar till noll

Någon placerade bara en massiv 18 miljoner BTC-köporder för att förhindra att Bitcoin kraschar till noll

Posted on Juli 2020 in Bitcoin

När det gäller krypteringar betraktas Bitcoin som kungen, och med respekt. Men det har varit samtal särskilt av anti-Bitcoin-människor som tror att Bitcoin en dag kan bli värdelös. En av dessa människor är guldfelen Peter Schiff som hävdar att guld är mycket mer redo att vinna som en butik med värde än Bitcoin.

Den senaste dramatiska utvecklingen inom Bitcoin-samhället kommer från en Alistair Milne, en ganska ansedd investerare och entreprenör som fokuserar på Bitcoin och nystartade företag. Han är också CIO för Altana, en digital valutafond.

180k $ låst upp

I en tweet meddelade Alistair att han öppnade en orderbok på Bitfinex för att köpa alla de 18,5 miljoner Bitcoins som för närvarande finns på marknaden. Förståeligvis är siffran 18,52 miljoner vettigt eftersom nästan 3 miljoner bitcoins ännu inte bryts. I grund och botten vill Alistair äga alla Bitcoin på marknaden om kryptot någonsin faller till 0,01 $ i pris.

Någon placerade bara en massiv 18 miljoner BTC-köporder för att förhindra att Bitcoin kraschar till noll

Investeraren delade vidare en skärmdump av hela orderboken, vilket fick olika Bitcoin-fans att flocka till sitt inlägg för att bidra till tråden. Tydligen tror ett stort antal kommentarer inte riktigt att Bitcoin någonsin kommer att sjunka till den nivån. Hur som helst, Alistair låser upp en enorm $ 180k i ordningen.

Vad det betyder för BTC

När Alistair tillkännagav sin dragning gjorde Alistair en ganska intressant skärm. Eftersom han planerar att köpa hela Bitcoin till 0,01 $, betyder det att Bitcoin: s pris aldrig kommer att sjunka till $ 0, även om hela kryptomarknaden kraschar.

Denna uppenbarelse utmanar prognoserna för människor som Peter Schiff och investeraren Jim Rogers som har varit anti-Bitcoin länge och hävdar att toppmyntet är avsett för ett värde på noll dollar.

Kan Bitcoin verkligen krascha till noll?

Ur kritisk synvinkel är det svårt att tro att ett populärt toppmynt som Bitcoin kan hamna massivt till nästan nollvärde. För det första har Bitcoin: s antagande varit progressiv de senaste åren, och många har projicerat priset för att fortsätta skjuta upp. Faktum är att även människor som Tim Draper och Tom Lee är allvarliga hausse på Bitcoin.

Men om det någonsin händer, kan alla vara säkra på att Alistair Milne kommer att se till att det aldrig blir helt värdelöst.