Home - Bitcoin - RenBTC ja UMA tuovat satoviljelyä Bitcoin-haltijoille

RenBTC ja UMA tuovat satoviljelyä Bitcoin-haltijoille

Posted on September 2020 in Bitcoin

Bitcoin- fanaatikoiden ei tarvitse joutua odottamaan paljon kauemmin, kun he viljelevät digitaalisen omaisuuden korkeita tuottoja, jos tuleva tuotteen lanseeraus sujuu suunnitellusti.

Lupavapaa synteettinen varallisuusalusta UMA ja luotettava ketjujen välinen silta Ren ovat yhteistyössä käynnistäneet Bitcoin-tuetun tuotto-dollarin, nimeltään uUSD, ilmoituksen mukaan. Yhteistyössä aletaan myös yhteinen likviditeetin louhinnan palkitsemisohjelma, joka käyttää Bitcoinia.

Tuota Bitcoinin viljely

Aloittamattomille satoviljely näkee, että stablecoin ja Bitcoin Era haltijat lukitsevat merkkinsä uima-altaille, kuten Uniswap, Curve ja Balancer, ja puolestaan ​​saavat osan kauppiailta kertyneistä maksuista näillä alustoilla.

Näiden poolimerkkien haltijat voivat puolestaan ​​lukita merkkinsä uudemmille tuotteille, kuten Sushiswapille, jotka puolestaan ​​vastaanottavat – tai „viljelevät“ – rahakkeita kuten Sushi . Ja toistaiseksi vimma on aiheuttanut joidenkin rahakkeiden nousun yli 100 000% alkuperäisistä hinnoista ja jopa houkutellut miljardeja dollareita lukittuun likviditeettiin.

Mutta Bitcoin on tulossa siihen. Uma-Ren-kumppanuuden yksityiskohtien mukaan tuote antaisi sijoittajille mahdollisuuden hyödyntää Bitcoin-omistustaan ​​Ethereum-verkossa. Se tekisi „uUSD“ -tunnuksen.

Tuote on UMA: n toinen tällainen tuottodollarin tarjous sen jälkeen, kun yritys käynnisti Ethereumin tukeman tuotto-dollarin, yusd, heinäkuussa 2020.

Näin tuottodollarit – jotka ovat samanlaisia ​​kuin vakiomallit, mutta joilla on merkittävä ero – toimivat: Niillä on viimeinen voimassaolopäivä, samanlainen kuin miten futuurisopimus pörssissä ja hinnoissa suunnitellaan lähestymään 1 dollaria lähempänä kyseistä päivämäärää.

Vanhentumisen jälkeen haltijat voivat lunastaa rahakkeensa 1 dollarin arvosta vakuusomaisuutta tarkasti voimassaolon päättyessä. Ja koska ne lyödään alle dollarilla, haltijat voittavat kiinteän määrän.

RenBTC- ja UMA-poolit

Tarjontaan osallistumiseksi käyttäjien on ostettava renBTC , tokenoitu Bitcoin, ja lukittava se UMA: n vakuudeksi uUSD-rahakkeiden lyömiseen. Äskettäin lyötyjä rahakkeita voidaan sitten käyttää ostamaan lisää renBTC: tä, joka voidaan yhdistää vuorotellen, tai investointeihin muihin DeFi-protokolliin, jotka tarjoavat uUSD-pooleja.

Aluksi kannattajien kannustamiseksi uusi yhteinen pooli saa 10000 UMA- ja 25000 REN-rahaketta viikossa. Vuotuinen prosenttiosuus – kuten joissakin SushiSwap-pooleissa nykyinen 1000 APY: tä – ei kuitenkaan ole kiinteä ja se riippuu siitä, kuinka paljon likviditeettiä tarjotaan koko seitsemän päivän ajan.

Kehitys tapahtuu, kun Ethereum-verkossa merkityn Bitcoinin määrä on noussut 1350% heinäkuusta lähtien ja on tällä hetkellä hieman alle 78000 BTC.