Home - Bitcoin - Wall Street-investor råder flere investorer til at lægge et par procent i Bitcoin

Wall Street-investor råder flere investorer til at lægge et par procent i Bitcoin

Posted on Januar 2021 in Bitcoin

En stor fortælling i løbet af de sidste par måneder er introduktionen af ​​institutionel kapital til Bitcoin- rummet.

Det begyndte i 2020 med Paul Tudor Jones, en milliardær Wall Street-investor, der satte et par procent af sin fond i BTC-futures. Han gjorde dette som forberedelse til halveringen i maj og skrev, at Bitcoins knaphed gør det til den “ hurtigste hest i løbet “ i en verden, hvor der er voldsom inflation.

Jones ‚jævnaldrende på Wall Street fulgte trop

Mange makroinvestorer, som er kendt for at lave asymmetriske væddemål som BTC og crypto, har siden bitet Bitcoin-pillen. Familiekontorer begynder også at foretage tildelinger til Bitcoin, da de ser ud til at diversificere ud af overvurderede aktiver.

Alligevel er ikke hele Wall Street inde på Bitcoin.

Eksempel: Fidelity Investments alene har mere end $ 3 billioner i aktiver under forvaltning, hvilket er tre gange markedsværdien af ​​kryptokurrencyområdet.

Guggenheim Investments CIO Scott Minerd , der for nylig fangede Bitcoin-bugten, sagde i et nylig interview, at flere investorer skulle afsætte en lille mængde af deres portefølje til dette rum.

Bitcoin skal købes af de fleste investorer

Tale til Bloomberg i et interview, der blev offentliggjort fredag, kommenterede Minerd, at de fleste, hvis ikke alle investorer, skulle have et par procent af deres portefølje i Bitcoin. Han sagde:

”2% af din portefølje vil være 20% af din portefølje, før dette er slut. Så du ønsker ikke at blive for overvægtig, men helt sikkert synes en fordeling på et par% af din portefølje at være et klogt spil. ”

Kommentaren indebærer grundlæggende, at BTC kunne værdsætte 1.000 procent i de kommende år for at styrke små tildelinger til Bitcoin til større.

Dette svarer til kommentarer fra investorer som Tudor Jones. De siger, at det at have Bitcoin i din portefølje er en rationel indsats på grund af den ekstreme overpris i andre aktivklasser og den enorme mængde inflation, der finder sted i økonomien og på de finansielle markeder.

Minerd forbeholdt dog sit interview ved at sige, at han mener, at Bitcoin i øjeblikket er i en kortsigtet „spekulativ vanvid“ eller mani.

Han pegede specifikt på det faktum, at krypto-udvekslinger som Coinbase og andre overbelastes til det punkt, hvor de seriøst ikke kan fungere og har været nødt til at begrænse en vis efterspørgsel.